arnaud plas
‘cappucino’

In 2012 heb ik mijn eerste kitesurfles gehad van KiteActive legende AJ. Al snel was ik verslaafd en wilde het liefst zo veel mogelijk op het water zijn. Wat is er nu mooier dan van je hobby je werk maken? De opleiding tot kitesurf instructeur was dan ook een makkelijke keuze. Na het behalen van het diploma heb ik veel lesgegeven op Workum en Schiermonnikoog.

Het geeft mij nog steeds een kick als een leerling zijn of haar eerste meters maakt en met een lach van oor tot oor van het water komt!  Tijdens mijn studie ben ik begonnen met werken voor het evenementenbureau Exventure.  Ik heb mogen werken aan verschillende nationale en internationale kitesurf evenementen. Na een aantal zomers heb ik het subtropische Schiermonnikoog ingeruild voor Aruba.Hier heb ik de afgelopen jaren de Aruba Hi-Winds georganiseerd het grootste kitesurf/windsurf event in Caribbean. Voor mij is er niks mooiers dan samen met mijn vrienden te reizen en op het water te knallen.

Ik kan niet wachten om de verschillende spots te checken met het KiteActive team! Tot snel op een van onze mooie bestemmingen!

holiday-waddenzee-kitesurf

lagoinha-lagoon
favoriete bestemming
brazilie

in een notendop

Bijnaam: Cappucino
Geboortedatum: 18-02-1994
Homespot: Workum (NL)
Kite sinds: 2011
Geeft les sinds: 2013
Favoriete trick: Kiteloop backroll
Favoriete discipline: Bigair / Foil / Wave
Kitemerken: Naish & Prolimit


kite-group-downwinder
favoriete bestemming
downwinder brazil xxl