LES, CLINICS & RENTAL

Kitesurf les op de mooiste locaties ter wereld? Is voor jou de aanschaf van een kite nog onzeker? Of heb je geen zin om het allemaal mee te slepen in het vliegtuig? Wordt je graag begeleid tijdens het kitesurfen of doe je liever je eigen ding? Kitesurfen leer je het aller snelst als je er elke dag mee bezig bent, waarom niet tijdens een leuke vakantie? Upgrade jouw vakantie met een bijpassend pakket en maak je vakantie KiteActive!
Kom je er niet uit? Vraag 1 van onze KiteActive medewerkers om je te adviseren!

Onze lespakketten

Kitesurfen is iets dat je niet volledig leert / ervaart in 3 uur. Meestal na een cursus heb je door dat het een geweldige sport is maar dat je te weinig uren op het water hebt door gebracht om het volledig onder de knie te krijgen. Nadat je 10 uur aan dure kitesurf lessen verder bent, denk je had ik gelijk maar een mooie kitesurf vakantie bij KiteActive geboekt. Bij ons sta je namelijk zoveel mogelijk op het water, waardoor je enorme stappen maakt en ook nog eens een super leuke tijd beleeft!

Bij al onze reizen is het mogelijk om Lessen, pro-clinics en rental met supervisie bij te boeken. Hieronder vind je een overzicht van de pakketten en prijzen die je bij je reis kunt bij boeken. Het is ook mogelijk om dit ter plaatse te boeken, maar dan loop je het risico dat het niet meer beschikbaar of volgeboekt is.

Helaas heeft niemand de wind onder controle, en dat is ook de charme van onze sport. Hoe windzeker een bestemming is, het kan altijd voorkomen dat het een aantal dagen van je vakantie niet waait. Gelukkig worden er vervangende no wind activiteiten georganiseerd door onze instructeurs, maar eigenlijk kom je voor een week kitesurfen en vind je het zonde als je je geboekte en betaalde pakket niet volledig kan gebruiken. Gelukkig hebben wij een NO WIND punten systeem wat bij elke bestemming en elk pakket van kracht is. LET OP: Dit geldt niet voor KiteRental | Wees slim, en mail ons direct na je vakantie hoe het zit met je tegoed als je te weinig uren hebt gemaakt!

  • Elk uur kiteles staat gelijk aan een tegoed bon van € 35
  • Elk uur Trickclinic/waveclinics staat gelijk aan een tegoed bon van € 50
  • VOORBEELD: Je hebt een pakket van 9 uur les geboekt, je kan maar 6 uur les volgen wegens slechte wind, dan blijven er 3 uren over die je tegoed hebt t.w.v. 3 x € 35 = €105
  • Je tegoed wordt door onze instructeurs ter plaatse bijgehouden en opgeslagen. Als je na je vakantie naar je tegoed vraagt wordt dit door ons bevestigd en kun je dit gaan gebruiken.

Het tegoed kan op verschillende manieren worden verzilverd.

  • Je kan iets leuks kopen voor je toekomstige kitecarriere in onze webshop
  • Je kan de overige uren verzilveren bij onze kiteschool in Friesland (NL)
  • Je kan de uren verzilveren op één van onze andere bestemmingen tijdens je volgende reis (in korting op de reis, uren inhalen, of korting op een ander pakket)
  • Je kan het verzilveren in een cadeau bon en hierdoor iemand blij maken

Onderstaande lessen, clinics of verhuur kun je eenvoudig toevoegen aan je boeking via ons online boeking systeem, of zijn op locatie te regelen. Heeft u speciale wensen vraag dan een op maat gemaakte offerte.

Week Kitesurf Cursus ( 9uur les  + materiaalhuur) € 395 p.w.
Pro Trick-Clinic v.a. €25 voor 30 min.
KiteActive supervised rental dag complete set € 70 p.d.
KiteActive supervised rental week complete set € 290 p.w.
Beginner/Refresh cursus incl. materiaal € 110 voor 3uur.
Privé les € 65 per uur.

* prijzen kunnen variëren per locatie.