KITEACTIVE REISVOORWAARDEN

Indien je een boeking bij KiteActive™ maakt, betekent dit dat u akkoord gaat met de voorwaarden van KiteActive™. Het is daarom belangrijk dat u deze voorwaarden goed heeft gelezen alvorens de boeking te maken. Daarnaast gaat KiteActive™ ervan uit dat je de reisinformatie op de website hebt gelezen.

BEDRIJFS INFORMATIE

Naam: KiteActive.com ™
Adres: Suderséleane 7
8711 GX Workum
KVK: 01166167 0000
BTW NUMMER: NL821463895B01
IBAN: NL57 RABO 0154 4653 21
BIC/SWIFT: RABONL2U
Bank: Rabobank

Tel: +31 20 893 4182 (office NL)
Tel: +255 77 406 2222 (office Zanzibar)
E-mail: info@kiteactive.com
Internet: www.kiteactive.com

ANNULEREN

Een annulering dient schriftelijk of per e-mail binnen 3 dagen na de gebeurtenis waardoor de reis geheel (of gedeeltelijk) wordt geannuleerd te worden gemeld. Houdt er rekening mee dat een annulering nooit kosteloos verloopt. Alleen indien je een annuleringsverzekering hebt afgesloten én bij een geldige reden, heb je recht op (gedeeltelijke) teruggave van de reissom. KiteActive™ kan een annulering alleen in behandeling nemen wanneer deze per mail of schriftelijk is ingediend door de hoofdboeker. Een medereiziger is niet hoofdelijk aansprakelijk en kan daarom geen annulering doorgeven. KiteActive probeert altijd naar een gepaste oplossing te zoeken, maar kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor uw annulering.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Tot 48 uur na de boeking kun je gratis annuleren (dit is niet het geval als het vertrek van de reis binnen 48 uur is!!)
  • Na 48 uur is een aanbetaling vereist van minimaal 25% om je boeking te bevestigen en garanderen.
  • Tot uiterlijk twee weken voor vertrek moet het resterende bedrag zijn overgemaakt, hierna hanteren wij 100% annuleringskosten en kunnen wij helaas geen geld meer terug geven. Als het resterende bedrag niet 14 dagen voor vertrek binnen is kan de boeking door ons geannuleerd worden.

PUBLICATIE

Afbeeldingen, kaarten en informatie zijn verschaft door partners, vvv kantoren en professionele fotografen. Het kan voorkomen dat foto’s van accommodatie niet overeenkomen wegens vele hotelkamers of accommodatie plaatsen. KiteActive™ kan hier niet voor aansprakelijk gesteld worden. Eventuele fouten in een brochure, route, advertentie of enige andere publicatie zullen op de website van KiteActive™ hersteld worden, zodat je altijd de meest actuele en juiste informatie kunt terugvinden.

PRIVACY

Voor het boeken van een reis, het aanvragen van een brochure of het lid worden van de nieuwsbrief heeft KiteActive™ jouw gegevens nodig. Jouw gegevens worden met zorg door KiteActive™ behandeld. Jouw gegevens worden niet aan derden verstrekt.

PRIJZEN

KiteActive™ werkt met fluctuerende prijzen, welke gebaseerd zijn op basis van vraag en aanbod.  Hierdoor kan het soms voorkomen dat de reis welke je boekt later goedkoper of wellicht duurder wordt aangeboden. Daarnaast werken wij vaak met last-minutes en aanbiedingen. Dit houdt in dat de prijzen tijdens het seizoen kunnen fluctueren en de actuele prijzen vindt je op www.kiteactive.com.

BOEKEN EN BETALEN

Op het moment dat je alle gegevens hebt doorgegeven en akkoord bent gegaan met de voorwaarden, beschouwt KiteActive™ dit als een definitieve boeking. 48 uur na je boeking heeft KiteActive minimaal een aanbetaling nodig van 25%

BEMIDDELING VAN REIS

Voor vluchten en andere onderdelen van de reis, zijn wij puur een bemiddelden partij. Wij zullen deze onderdelen apart op de factuur vermelden en hiervoor gelden ook de desbetreffende voorwaarden van deze organisatie.

HOOFDELIJK AANSPRAKELIJK

Degene die een reis boekt is hoofdelijk aansprakelijk (ook voor alle anderen die hij/zij aanmeldt).

MINDERJARIG BOEKEN BIJ KITEACTIVE™

Door het maken van de boeking verklaart de minderjarige reiziger toestemming te hebben gekregen van ouders en/of voogden.

WIJZIGINGEN

Na het opmaken van de factuur kun je tot 28 dagen voor vertrek één en ander wijzigen (voor zover de gewenste wijziging nog mogelijk is). Voor iedere wijziging worden € 10,- wijzigingskosten in rekening gebracht plus de eventuele door de wijziging ontstane extra kosten.

ANNULERING VAN EEN REIS DOOR KITEACTIVE

Bij sommige reizen is een minimum deelname vereist. Tot een aantal dagen voor vertrek kan deze reis nog geannuleerd of verplaatst worden. Hou hier rekening mee!!

 

BETALEN

De aanbetaling is 25% van de reissom. Dit bedrag dient direct na boeking te worden betaald. Ook dienen de kosten van de eventuele annuleringsverzekering direct te worden voldaan. Het restantbedrag dient uiterlijk twee weken voor vertrek bij KiteActive™ binnen te zijn. Wanneer je binnen twee weken voor vertrek boekt, dien je het totale bedrag in één keer over te maken. Doe je dit niet op tijd? Dan kunnen wij je boeking annuleren.

DE VOORWAARDEN VOOR EEN  SHARED ROOM

Als je een shared room bij ons boekt kun je bij iemand anders op de kamer komen. Natuurlijk maken wij een scheiding tussen de dames en de heren. Wil je liever niet bij iemand op de kamer komen? Dan kun je een single room boeken (tegen extra kosten) of een vriend(in) zoeken die met je mee wil gaan zodat jullie samen op een kamer kunnen.

REISPAPIEREN

Als KiteActive™ de gehele betaling heeft ontvangen, worden ongeveer een week voor vertrek per e-mail de reispapieren toegestuurd. Hierin vindt je alle gegevens betreffende de reis. Wil je je reispapieren per post ontvangen, dan worden hiervoor € 15,- verzendkosten berekend. Je dient de gegevens op de (vlieg)tickets en vouchers op juistheid te controleren. Indien iets niet overeenkomt met hetgeen je geboekt hebt, dan dien je zo spoedig mogelijk contact op te nemen met KiteActive™.

REISDOCUMENTEN

Het is verboden om met een verlopen paspoort of identiteitskaart te reizen. In sommige landen dient je paspoort na thuiskomst nog een bepaald aantal maanden geldig te zijn. Je dient dit zelf uit te zoeken. Als je niet de Nederlandse nationaliteit hebt, dien je altijd bij de ambassade van het land waar je heen wilt reizen na te gaan of je een visum nodig hebt. Het over de juiste reispapieren beschikken, is te allen tijde je eigen verantwoordelijkheid. KiteActive™ kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

GEEN AFKOELINGSPERIODE

Wij willen je erop wijzen dat boekingen die je via het internet maakt definitief zijn. De zogenoemde ´afkoelingsperiode´, die in de wet ´kopen op afstand´ wordt genoemd, is niet van toepassing op vakantiereizen die je via onze website boekt.

SCHADE

De deelnemer van deze reis is ten alle tijden aansprakelijk voor alle schade die door de deelnemer wordt toegebracht aan materiaal, de organisatie KiteActive™ alsmede voor schade toegebracht aan derden. Ook is de deelnemer ten alle tijden aansprakelijk voor schade toegebracht aan het terrein of eventueel aanwezige begroeiing of meubilair.

DEELNAME OP EIGEN RISICO

Het is de deelnemer bekend dat het deelnemen aan de (kitesurf) arrangementen risico’s zijn verbonden. Deelname geschied volledig op eigen risico. De deelnemer verklaart door akkoord te gaan met deze verklaring tijdens de boeking de organisatie niet aansprakelijk te kunnen stellen voor schade in welke vorm en door welke oorzaak dan ook is ontstaan. Deelname aan (kitesurf) arrangementen kan slechts geschieden als deze verklaring door elke deelnemer is getekend of akkoord gegaan bij de boeking.

UITSLUITING VAN DEELNAME BIJ WANGEDRAG

Bij wangedrag of het niet opvolgen van aanwijzingen van de organisatie kan de deelnemer worden uitgesloten van verdere deelname aan de (kitesurf) arrangementen zonder teruggave van de reissom. Zoiets is ter beoordeling van de organisatie.

COPYRIGHT

Copyright 2012 KiteActive™. Niets van de website of brochure van KiteActive™ mag worden overgenomen, verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt d.m.v. druk, fotokopie, microfilm of op welke wijze dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van KiteActive™.

ONTEVREDEN OF KLACHTEN

Heb je klachten over de reis of ben je ontevreden over de accommodatie, dan dien je dit direct te melden aan de vertegenwoordiging van KiteActive™ ter plaatse. Of neem contact op met ons hoofdkantoor zodat er direct actie kan worden ondernomen. Bij thuiskomst is het vaak al te laat dus laat het ons op tijd weten.