Nederland > Learning Weekend
""

Geschikt voor

Beginner
Gevorderd

Algemeen

Windzekerheid
Activiteiten
Natuur
Cultuur
Feest
Het ijsselmeer één van de mooiste locaties in Nederland om kitesurf les te krijgen (Mirns, Hindeloopen of Mirns). Het vlakke en knie diepe water maken deze locatie's perfect voor een actief kitesurf weekend! Iedereen weet dat je Kitesurfen niet zomaar in een dagje leert, dus daarom hang je bij ons gelijk een heel weekend aan de kite! Een heel weekend op het water staan met vrienden. Vrienden die je helpen, en die je pushen! Je zult merken dat je progressie met grote stappen vooruit gaat! Je krijgt twee dagen lang een intensieve KiteActive training. Na dit weekend heb je de complete kitesurf cursus afgesloten en kun je zelfstandig het water op. Nadat jij je eerste kite meters hebt gemaakt en moe en voldaan van het water komt, kun je aansluiten bij onze beach BBQ met een drankje om de dag rustig na te spreken. Je verblijft op een camping aan de kitespot en je wordt elke morgen wakker gemaakt met verse broodjes. Het enige wat we niet in de hand hebben zijn de wind en weer voorspellingen dus dit bekijken wij altijd tot 2 dagen voor aanvang van het Learning Weekend. Zorg dat je hier bij bent en schrijf je snel in! Start je kite carrière in Mirns of Workum!
stel een vraag over deze reis...

Stel hier uw boeking samen

Inclusief

OptioneelBoek u reis (en kies uw opties)


Andere periode, groepen of speciale wensen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Mirnser klif

Het Mirnser klif is een vlakwater kitesurf spot aan het IJsselmeer. Je kan tot wel een kilometer uit de kust staan, dit maakt het erg geschikt voor les geven. Mirns is vaarbaar met de windrichtingen oost t/m west. Het strand is in twee delen gesplitst. Je hebt een zwemmersgebied, aangegeven met boeien. Het is hier verboden voor kitesurfers om te varen. Daarnaast heb je een kitesurf gedeelte waar wij les geven. Op locatie zal er een uitgebreide spot uitleg volgen.

Workum

Workum is net als Mirns een vlakwater kitesurf spot aan het IJsselmeer. Je kan tot wel een kilometer uit de kust staan, dit maakt het erg geschikt voor les geven. Workum is vaarbaar met de windrichtingen zuid west t/m noord. Het strand is in twee delen gesplitst. Je hebt een zwemmersgebied, aangegeven met boeien. Het is hier verboden voor kitesurfers om te varen. Daarnaast heb je een kitesurf gedeelte waar wij les geven. Op locatie zal er een uitgebreide spot uitleg volgen.
Hoe ziet het weekend eruit?
Dit zal de globale planning zijn voor het weekend. Natuurlijk hebben wij nog een andere afhankelijke factor en dat is de wind. Hierop zullen we ons programma dan ook altijd aanpassen om zoveel mogelijk op het water te staan!

Vrijdag
Start Learning weekend17:00 
Diner strandpaviljoen 19:00 
Start Theorie les / Movie night 21:00 


Zaterdag
Ontbijt08:30 
Start KiteActive training/lessen09:30 t/m 12:00 
Pauze 12:00 t/m 13:30 
Start KiteActive training/lessen 13:30 t/m 16:30
Nabespreking van de dag op het terras17:00 
Beach BBQ 19:00 


Zondag
Ontbijt08:30
Start KiteActive training/lessen09:30 t/m 12:00
Pauze12:00 t/m 13:30
Start KiteActive training/lessen13:30 t/m 16:30
Einde Learning weekend17:00
Je verblijft op een camping gelegen aan het strand. Je verblijft in een comfortabele tent van KiteActive. Ontbijt wordt elke morgen voor je geregeld en er wordt één avond een BBQ georganiseerd. Ook is er een groot strandrestaurant aan de kitespot en een kleine snackbar waar je altijd iets lekkers kunt eten of een koud biertje kunt bestellen.
Mirns Mirnser Klif ligt in Friesland en is makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Als je vanuit het zuiden komt is het belangrijk om via Lemmer – Sondel – Oudemirdum naar het Mirnserklif te rijden.

Workum
KiteActive.com™ © 2014
Jobs | Disclaimer | Privacy | Voor Bedrijven | Sitemap | Contact