Questions

Answers

Hoe kan ik een reis boeken?
Een reis bij ons boeken kan heel makkelijk met ons automatische boekingsysteem. Ook kun je natuurlijk gewoon via de telefoon of per email boeken. Zodra je boekt reserveren wij een plaats voor jou bij de reis tot 10 dagen. Als de aanbetaling dan is overgemaakt dan weet je zeker dat je erbij bent!

Kan ik ook een eigen kamer boeken?
Als je graag een privé kamer hebt, is dat mogelijk natuurlijk. Geef dit even bij ons aan op tijd dan kunnen wij dat voor jou organiseren! Er kunnen hiervoor soms wel extra kosten ontstaan.

Welke verzekeringen zijn handig?
Annuleringsverzekering is aan te raden als je in 1 keer uit gezondsheids of privé redenen niet meer mee kan. Ook is het belangrijk om een goede reisverzekering af te sluiten die extreme sporten als kitesurfen dekt. Dit kun je ook doen via SportZeker!

Waarom zou je mee willen als je toch al kan kitesurfen?
Omdat KiteActive nog veel meer te bieden heeft dan alleen beginner cursussen! Met elke reis gaan er instructeurs mee die je kent uit de Kite Magazines en van wedstrijden. Zij kunnen je alle tricks leren die jij maar wil. Met behulp van het video analyse systeem van ons leer jij je tricks 3x zo snel! Ook de gezelligheid is natuurlijk niet weg te denken! Elke reis kun je ook zonder lessen op basis van het pakket Hotel, Vlucht, Transfer.

Hoe is de groepssamenstelling?
De KiteActive vakanties gaan vaak door met grote groepen gezellige kitesurfers. De groepen kunnen variëren van jong tot oud, en zijn vaak evenwichtig verdeeld met zowel mannen als vrouwen. Wij geven les aan beginners en geven tips aan gevorderde kitesurfers dus je kan elk niveau bij ons verwachten. Ook bieden wij vaak groepsactiviteiten aan waar je vrijblijvend aan mee kunt doen. Het kan bij sommige reizen zijn dat je een grote kamer deelt met andere KiteActive gasten, maar dit wordt aangegeven. Vaak kun je bij ons van te voren al via onze Facebook applicatie zien welke personen er bij de reis aanwezig zullen zijn.

Hoe is KiteActive ontstaan?
KiteActive is begonnen met het organiseren van klipper tochten. De combinatie van een week intensieve kitesurf lessen en een week vakantie bleek een goed concept. Dankzij onze passie voor reizen en kitesurfen te combineren, is er gekeken naar andere goede bestemmingen om kitesurfen te leren. Dankzij de ervaringen van onze instructeurs, die al vele plekken van de wereld ontdekt hebben. Hebben wij onze vakantie in 2011 uitgebreid met Tarifa, Brazilië en in 2012 Zanzibar. Elke locatie heeft zijn eigen voordelen van low-budget tot een ultieme ervaring. Maar wat altijd gelijk is bij elke vakantie is de unieke locatie, actieve no-wind opties en onze ervaren instructeurs.

Waarom KiteActive?
De missie van KiteActive is om op de mooiste plekken ter wereld te leren kitesurfen. Dankzij onze professionele team van instructeurs die al vele locatie verkent hebben, heeft KiteActive voor jou een selectie gemaakt voor de beste bestemmingen. Wij onderhandelen voor langere periodes scherpe groeps accommodatie hierdoor verblijf je altijd op de mooiste locatie's direct of dichtbij het strand. Door kitesurfers voor kitersurfers.

Wat als er een hele week geen wind is?
Alhoewel dit bijna nooit tot zelden voor komt speelt KiteActive hier altijd professioneel op in. Er wordt elke dag een no wind programma opgesteld waar je aan mee kunt doen. Natuurlijk is de wind uiteindelijk iets wat bij deze sport hoort en heeft niemand dat in de hand. KiteActive is hier dus niet aansprakelijk voor.

Wat is er bij de reis inbegrepen?
Je kunt deze informatie vinden onder de prijs bij de door jou geselecteerde reis. Dit verschilt ook per reis. Wel zijn bijna alle reizen inclusief: Accommodatie. Vlucht/Vervoer, Reisbegeleiding. Kitesurf instructeurs zijn ook tevens reisleiders en weten alles over de locatie en leiden ook vaak het programma bij geen wind.

Wat gebeurt er bij Annulering?
Als je geen annuleringsverzekering hebt afgesloten is KiteActive hier niet aansprakelijk voor. Wat je kunt doen is iemand anders vinden die mee wil doen met de reis of een annuleringsverzekering afsluiten.

Wat houdt een intensieve KiteActive training in?
De intensieve KiteActive training houdt in dat jij elke dag met ons of jouw kitemateriaal op het water staat met een instructeur! Afhankelijk van je niveau kun je na verloop van tijd begeleid materiaal van KiteActive pakken en zelf het water op gaan! Waait het niet? Dan wordt er uitgebreid theorie gegeven. Intensieve KiteActive training : +- 4 uur per dag / inclusief Nederlands sprekende en gediplomeerde instructeur / Inclusief compleet Les Materiaal

Welke verzekeringen zijn handig?
Annuleringsverzekering is aan te raden als je in 1 keer uit gezondheid of privé redenen niet meer mee kan. Ook is het belangrijk om een goede reisverzekering af te sluiten met watersport dekking! Je kunt hiervoor naar de website van www.sportzeker.nl. Deze zijn gespecialiseerd in Watersport verzekeringen!

Ik wil graag een logo van KiteActive gebruiken?

Wij vernemen graag eerst waarvoor u ons logo wilt gebruiken. U kunt hiervoor ons contact formulier gebruiken om ons hierover in te lichten. Ongeoorloofd gebruik van onze logo's is niet toegestaan.

Download hier diverse logo formaten in hoge kwaliteit http://www.kiteactive.com/uploads/logopackage.zipKiteActive.com™ © 2014
Jobs | Disclaimer | Privacy | Voor Bedrijven | Sitemap | Contact